Dispositivos e acessórios
Ballı Gün Kurusu Hoşafı
Preparação 10min
Total 5h 40min
8 porsiyon
Ingredientes
-
bal150 g
-
su1800 g
-
kuru kayısı (gün kurusu), ikiye bölünmüş500 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porsiyon
Proteína
1 g
Energia
436 kJ /
104 kcal
Gordura
0.1 g
Fibra
2 g
Hidratos de carbono
23.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Ramazan'a özel sağlıklı tarifler
30 Receitas
Turquia
Turquia
Yaz Bitmeden
18 Receitas
Turquia
Turquia
Também pode gostar...
Bardak Tatlısı
8h 15min
Vakumda Pişmiş Armut ve Tarçın Sos
Nenhuma avaliação
Buharda pişmiş ıspanak
15min
Domatesli Şehriye Çorbası
30min
İrmikli Puding
20min
Vanilya Şekeri
72h
Güllaç
3h 25min
Şerbetli Yoğurt Tatlısı
3h 15min
Tarhana Çorbası
25min
Pirinçli Yayla Çorbası
50min
Ezogelin Çorbası
1h 5min
Ayran
5min