Dispositivos e acessórios
Rostbiffsrullar med mozzarella- och tomatfyllning
Preparação 1h
Total 2h 30min
8 portioner
Ingredientes
-
färska blandade örter (rosmarin, salvia, lagerblad)10 g
-
vitlöksklyfta1
-
salt1 ½ tesked
-
nymalen svartpeppar¾ tesked
-
rostbiff (i ett stycke)900 - 1000 g
-
vatten600 g
-
mozzarella tärnad i små kuber (ca 5 mm)200 g
-
tomat frön borttagna, tärnade i små kuber (ca 5 mm)200 g
-
färska basilikablad skuren i tunna skivor (ca 2 mm)20 g
-
extra virgin olivolja4 matskedar
-
färsk gräslök plus extra till garnering20 g
-
nymalen peppar¼ tesked
-
havssalt, flingor½ tesked
-
vatten
-
smör20 g
-
majsmjöl (stärkelse)5 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
1067.3 mg
Proteína
29.8 g
Energia
1756.2 kJ /
419.7 kcal
Gordura
31.5 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
12.6 g
Hidratos de carbono
3.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Nyårsbuffé
11 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Ugnsrostade fläskkotletter med Pumpapuré och Äpplen
Nenhuma avaliação
Beef Wellington med rödvinssås
Nenhuma avaliação
Ugnsbakade kycklinglår med gröna oliver och ris
Nenhuma avaliação
Kyckling Katsu Curry med ris
Nenhuma avaliação
Tacos
25min
Satay pad thai med kyckling
Nenhuma avaliação
Grekiska köttbullar med varm grönsallad
Nenhuma avaliação
Kycklinggyros med tzatziki
30min
Fläskfilé med stark kokossås, vitlöksnaan och gurksallad
1h 45min
Cevapcici med tzatziki
Nenhuma avaliação
Sweet chilli-kyckling med kålsallad
Nenhuma avaliação
Pulled pork med äpple- och fänkålssallad
2h 45min