Dispositivos e acessórios
Pavelovakrans med halloncoulis, fikon och granatäpple
Preparação 30min
Total 6h
10 portioner
Ingredientes
Pavlovakrans
-
socker250 g
-
äggvita (ca 6-7 äggvitor), rumstemperatur200 g
-
vinäger1 tesked
-
äkta vaniljextrakt1 tesked
-
majsmjöl (stärkelse)10 g
Halloncoulis
-
200 g frysta hallon, upptinad 1 timme i rumstemperaturhallon200 g
-
socker100 g
-
citronsaft20 g
Vispad grädde och montering
-
vispgrädde, 30–40 % fetthalt500 g
-
fikon (opcional)2 - 4
-
granatäpple urkärnad1
-
färska myntablad2 kvistar
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
54.4 mg
Proteína
4.1 g
Energia
1500.1 kJ /
358.5 kcal
Gordura
19.1 g
Fibra
2.7 g
Gordura saturada
11.5 g
Hidratos de carbono
45.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Nyårsbuffé
11 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Jultårta
Nenhuma avaliação
Jordgubbspaj
40min
Citronmarängmuffins
Nenhuma avaliação
Yoghurtkräm med apelsiner och dadlar
Nenhuma avaliação
Snöflingetårta
Nenhuma avaliação
Apelsinringar
Nenhuma avaliação
Fyllda apelsin- och valnötskakor
Nenhuma avaliação
Mandelstjärnor
1h 15min
Julgran av kakor
Nenhuma avaliação
Honung- & sesamkakor
Nenhuma avaliação
Pumpapudding
1h 15min
Mint Choc Chip
Nenhuma avaliação