Dispositivos e acessórios
Orange and Pear Pavlova
Preparação 35min
Total 5h
8 portions
Ingredientes
Pavlova
-
sugar230 g
-
cornflour30 g
-
egg whites from medium eggs, at room temperature4
-
fine sea salt1 pinch
-
cream of tartar½ tsp
-
freshly squeezed lemon juice1 Tbsp
Steamed Pears
-
pears ripe but firm, unpeeled, halved vertically250 g
-
water300 g
-
star anise2
-
cinnamon stick1
-
caster sugar20 g
-
orange large, freshly squeezed juice only1
Assembly
-
whipping cream cold (see tip)400 g
-
flaked almonds, toasted to taste1 - 2 Tbsp
-
chocolate shavings (dark)1 Tbsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
61 mg
Proteína
4 g
Energia
1484 kJ /
355 kcal
Gordura
20 g
Fibra
1.9 g
Gordura saturada
12 g
Hidratos de carbono
43 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Cutter
27 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Baby-friendly Smoky Mackerel Pâté
15min
Mayonnaise
5min
Braised Red Cabbage with Grated Apples
1h 15min
Celeriac Remoulade
Nenhuma avaliação
Coleslaw with Thermomix® Cutter
10min
Sumac-spiced Houmous
5min
Smoked Mackerel Pâté
55min
Mixed Berries Pavlova Stack
5h 30min
Rich Tomato Sauce
30min
Chicken Liver Parfait
2h 40min
Raspberry and Apple Crumble
1h 5min
Best Basic Houmous
5min