
Dispositivos e acessórios
Hamburger Buns with Stout Beer
Preparação 25min
Total 3h
12 portions
Ingredientes
-
stout beer6 oz
-
honey½ oz
-
active dry yeast (2¼ tsp)1 packet/envelope
-
all-purpose flour18 oz
-
salt2 tsp
-
onion powder (opcional) to taste½ - 1 tsp
-
large eggs3
-
unsalted butter room temperature, in pieces, divided, plus extra, to grease4 oz
-
non-stick cooking spray
-
egg yolk from a large egg1
-
water2 tbsp
-
sesame seeds (opcional)2 tbsp
Nutrição por 1 portion
Energia
262.7 kcal /
1099.3 kJ
Proteína
7.1 g
Gordura
10.1 g
Hidratos de carbono
34.5 g
Fibra
1.3 g
Gordura saturada
5.6 g
Sódio
415.3 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Better with Beer
11 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos

Thermomix® Sensor Bread
28 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos