Dispositivos e acessórios
Hamburger Buns with Stout Beer
Preparação 25min
Total 3h
12 portions
Ingredientes
-
stout beer6 oz
-
honey½ oz
-
active dry yeast (2¼ tsp)1 packet/envelope
-
all-purpose flour18 oz
-
salt2 tsp
-
onion powder (opcional) to taste½ - 1 tsp
-
large eggs3
-
unsalted butter room temperature, in pieces, divided, plus extra, to grease4 oz
-
non-stick cooking spray
-
egg yolk from a large egg1
-
water2 tbsp
-
sesame seeds (opcional)2 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
415.3 mg
Proteína
7.1 g
Energia
1099.3 kJ /
262.7 kcal
Gordura
10.1 g
Fibra
1.3 g
Gordura saturada
5.6 g
Hidratos de carbono
34.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Better with Beer
11 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Thermomix® Sensor Bread
28 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Shredded Chicken Noodle Salad with Green Miso (Diabetes)
55min
Steamed Rice
25min
Orange Pound Cake
1h 15min
Rosé Cream Puff Pastry
3h 30min
Cilantro Lime Jasmine Rice
35min
Potato Gratin
1h 10min
Potato Pancakes
45min
Basic White Long Grain Rice
35min
Roasted Red Pepper and Walnut Dip (Muhammara)
1h 10min
Cranberry Brie Phyllo Cups
1h
Maple Pecan Tart
1h 15min
Go-To Pizza Dough
1h