Dispositivos e acessórios
Hamburger Buns with Stout Beer
Preparação 25min
Total 3h
12 portions
Ingredientes
-
stout beer6 oz
-
honey½ oz
-
active dry yeast (2¼ tsp)1 packet/envelope
-
all-purpose flour18 oz
-
salt2 tsp
-
onion powder (opcional) to taste½ - 1 tsp
-
large eggs3
-
unsalted butter room temperature, in pieces, divided, plus extra, to grease4 oz
-
non-stick cooking spray
-
egg yolk from a large egg1
-
water2 tbsp
-
sesame seeds (opcional)2 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
415.3 mg
Proteína
7.1 g
Energia
1099.3 kJ /
262.7 kcal
Gordura
10.1 g
Fibra
1.3 g
Gordura saturada
5.6 g
Hidratos de carbono
34.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Better with Beer
11 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Thermomix® Sensor Bread
28 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Portuguese Bread (Pão de água)
3 godz. 45 min
Corn Tortillas
1 godz. 25 min
Curly Fries with Garlic Sauce
55 min
Sourdough Baguettes
15 godz.
Peach Hand Pies
1 godz. 50 min
Garlic Tahini Dip (Tarator)
5 min
Lemon Pound Cake
2 godz.
Cheesy Beer Sauce
30 min
Go-To Pizza Dough
1 godz.
Maple Pecan Tart
1 godz. 15 min
Simple Mixing Bread
3 godz. 20 min
Pretzel Bread
2 godz.