Dispositivos e acessórios
Jeleuri cu vin spumant
Preparação 20min
Total 2h 30min
36 bucăți
Ingredientes
-
zahăr55 g
-
gelatină pudră6 pliculețe
-
vin spumant, sec sau dulce (750 ml), la temperatura camerei1 sticlă
-
bere de ghimbir (Ginger Ale) la temperatura camerei225 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 bucată
Proteína
1 g
Energia
121 kJ /
29 kcal
Gordura
0 g
Fibra
0 g
Hidratos de carbono
3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Cocktailuri festive
10 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Tort Geoda
Nenhuma avaliação
Băutură spumantă cu struguri
Nenhuma avaliação
Lipii cu carne de pui și ananas
1h 20min
Jeleu de merișoare
Nenhuma avaliação
Kebab Satay cu tofu; Curry Massaman cu orez Jasmine
Nenhuma avaliação
Batoane crocante de cereale, cu arahide și ciocolată
Nenhuma avaliação
Înghețată marmorată
11h 30min
Cocktail caipiroska cu căpșune
10min
Concentrat pastă de carne
45min
Sangria cu zmeură și busuioc
40min
Pâine versatilă
45min
Pui involtini cu pesto de roșii uscate
50min