Dispositivos e acessórios
Nötfärsburgare med ostfyllning
Preparação 30min
Total 40min
8 stycken
Ingredientes
-
torr fralla1
-
vatten för blötläggning
-
färsk persilja stjälkar borttagna15 g
-
lök skuren i halvor130 g
-
olja plus extra för stekning20 g
-
ägg1
-
nötfärs600 g
-
senap20 g
-
fint salt1 tesked
-
nymalen svartpeppar¼ tesked
-
hot paprikapulver1 tesked
-
cheddarost eller någon annan medelhård ost, skuren i 8 bitar (3 x 3 cm, 5 mm tjock)150 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 bit
Proteína
22 g
Energia
1395 kJ /
333 kcal
Gordura
25 g
Fibra
0.7 g
Hidratos de carbono
6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Hamburgare
10 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Ugnsrostade fläskkotletter med Pumpapuré och Äpplen
Nenhuma avaliação
Beef Wellington med rödvinssås
Nenhuma avaliação
Ugnsbakade kycklinglår med gröna oliver och ris
Nenhuma avaliação
Kyckling Katsu Curry med ris
Nenhuma avaliação
Tacos
25min
Satay pad thai med kyckling
Nenhuma avaliação
Grekiska köttbullar med varm grönsallad
Nenhuma avaliação
Kycklinggyros med tzatziki
30min
Fläskfilé med stark kokossås, vitlöksnaan och gurksallad
1h 45min
Cevapcici med tzatziki
Nenhuma avaliação
Sweet chilli-kyckling med kålsallad
Nenhuma avaliação
Pulled pork med äpple- och fänkålssallad
2h 45min