Dispositivos e acessórios
Barbecue Onions (500 g)
Preparação 5min
Total 45min
500 g
Ingredientes
-
neutral oil divided30 g
-
onions cut in halves, then cut into wedges (1.2 cm/½ in.), divided500 g
-
beer (see Tips)60 g
-
salt to taste⅛ tsp
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
-
Dijon mustard15 g
-
honey15 g
-
Worcestershire sauce30 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 30 g
Sódio
39.4 mg
Proteína
0.5 g
Energia
136.7 kJ /
32.5 kcal
Gordura
2.3 g
Fibra
0.7 g
Gordura saturada
0.3 g
Hidratos de carbono
2.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Better with Beer
10 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Brazilian Cheese Puffs
20min
Black garlic and onion jam
55min
Spiralized Colorful Vegetable Salad
30min
Browned lamb mince
20min
Macadamia Pesto
10min
Poached eggs with blade cover
30min
Pickled vegetables
745h
Barbecue Onions (17.5 oz)
45min
Caramelised onions (400-500 g)
25min
Sautéed onions (200-300 g)
10min
Folded Herb Bread
Nenhuma avaliação
Grain free wraps
15min