Versões compatíveis
Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Hartige mini kaaskoekjes
- 4 gelatineblaadjes (ongeveer 4 g)
- water, om te weken
- 70 g aperitiefkoekje, plus extra om te bestrooien
- 40 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken gesneden
- 100 g room, min. 30% vet
- 400 g roomkaas, (bijv. Philadelphia)
- 1 - 2 snuifjes zoete paprikapoeder
- gerookte zalm, in plakjes gesneden, voor de garnering (zie tip)
- 2 - 3 sneetjes Serranoham
- 50 - 80 g cocktailgarnalen, gekookt
- rode bessen, vers, voor de garnering (opcional)
- 3 - 4 kerstomaten, gesneden (2 mm)
- 1 - 2 tl kaviaar (opcional)
- verse gemengde kruiden, (bijv. basilicum, dille, bieslook...)
Aardbeien champagne
- 100 g aardbeien, gehalveerd
- 10 g suiker
-
250
g Champagne
ou 250 g mousserende witte wijn
- Nutrição
- por 9 stuks
- Energia
- 11798.1 kJ / 2819.8 kcal
- Proteína
- 64.2 g
- Hidratos de carbono
- 89.6 g
- Gordura
- 229.4 g
- Gordura saturada
- 126.1 g
- Fibra
- 4.3 g
- Sódio
- 3668.8 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Sushi donuts
50min
Shakshuka
50min
Gegrilde zeevruchten plank
Nenhuma avaliação
Zuivelvrije tzatziki
Nenhuma avaliação
Meloen en komkommer Sour (mocktail)
10 min
Virgin citroen en tijm cocktail
45 dk
Naan (Hindoe brood)
2sa
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Nenhuma avaliação
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Nenhuma avaliação
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Nenhuma avaliação
Pierogi met vlees
1h
Bulgur en rode linzensoep
50min