Dispositivos e acessórios
Maïsbrood en cheddar muffins
Preparação 15min
Total 45min
12 stuks
Ingredientes
-
zongedroogde tomaten in stukjes20 g
-
Cheddar kaas in stukken100 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken120 g
-
zonnebloemolie30 g
-
honing20 g
-
suiker20 g
-
ei1
-
melk220 g
-
glutenvrij witte bloem120 g
-
maïszetmeel120 g
-
bicarbonaat van sodium½ tl
-
bakpoeder1 tl
-
zout½ tl
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 stuk
Sódio
254 mg
Proteína
5.3 g
Energia
959.8 kJ /
229.4 kcal
Gordura
15.2 g
Fibra
1.8 g
Gordura saturada
7.7 g
Hidratos de carbono
19.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Glutenvrij bakken
12 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Galette van Pompoen en Ui met herfstige Koolsalade
55min
Salade van Rode Biet en Aardbei
Nenhuma avaliação
Pizza met 'nduja en caciocavallo-kaas
Nenhuma avaliação
Chicago deep dish-pizza
Nenhuma avaliação
Overheerlijke Groene Mediterrane Salade
40min
Vanille Mille-Feuille met Karamel en Pecannoten
Nenhuma avaliação
Kimchi
Nenhuma avaliação
Vegan challah brood
2h 30min
Brownie koekjes
1h 35min
Pindakaas Kikkererwten Koekjes
35min
Gestoomde kaneelbroodjes XXL
50min
Cheesecake
1h 30min