Dispositivos e acessórios
Maïsbrood en cheddar muffins
Preparação 15min
Total 45min
12 stuks
Ingredientes
-
zongedroogde tomaten in stukjes20 g
-
Cheddar kaas in stukken100 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken120 g
-
zonnebloemolie30 g
-
honing20 g
-
suiker20 g
-
ei1
-
melk220 g
-
glutenvrij witte bloem120 g
-
maïszetmeel120 g
-
bicarbonaat van sodium½ tl
-
bakpoeder1 tl
-
zout½ tl
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 stuk
Sódio
254 mg
Proteína
5.3 g
Energia
959.8 kJ /
229.4 kcal
Gordura
15.2 g
Fibra
1.8 g
Gordura saturada
7.7 g
Hidratos de carbono
19.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Glutenvrij bakken
12 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Chicago deep dish-pizza
Nenhuma avaliação
Honey BBQ Chicken
Nenhuma avaliação
Vleesspiesjes met Rijst in Saus
Nenhuma avaliação
Regenboog Veggie Pizza
Nenhuma avaliação
Pastasoep met Champignons en Involtini van Kip en Groene Asperges
Nenhuma avaliação
Pizza Diavola
Nenhuma avaliação
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Nenhuma avaliação
Pierogi met vlees
1h
Drie soorten melk cake
2h
Zeevruchtensoep
30min
Gestoomde Zeebrasem in Bouillon met Aardappelen
35min
Pesto met basilicum
5min