Dispositivos e acessórios
Maïsbrood en cheddar muffins
Preparação 15min
Total 45min
12 stuks
Ingredientes
-
zongedroogde tomaten in stukjes20 g
-
Cheddar kaas in stukken100 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken120 g
-
zonnebloemolie30 g
-
honing20 g
-
suiker20 g
-
ei1
-
melk220 g
-
glutenvrij witte bloem120 g
-
maïszetmeel120 g
-
bicarbonaat van sodium½ tl
-
bakpoeder1 tl
-
zout½ tl
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 stuk
Sódio
254 mg
Proteína
5.3 g
Energia
959.8 kJ /
229.4 kcal
Gordura
15.2 g
Fibra
1.8 g
Gordura saturada
7.7 g
Hidratos de carbono
19.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Glutenvrij bakken
12 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Speculoos druiven tiramisu
1h
Avocadomayonaise
15min
Kikkererwtenstoofpot met Octopus en Mosselen
Nenhuma avaliação
Slow Cooked Ossobuco met saffraanrisotto
Nenhuma avaliação
Goulash van linzen en champignons
45min
Volkoren pitabrood
Nenhuma avaliação
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Nenhuma avaliação
Kokos en karamel cheesecake
Nenhuma avaliação
Dracula bloed
Nenhuma avaliação
Bevroren aardbeidaiquiri
10min
Karamelijs
Nenhuma avaliação
Appelpunch
30min