Dispositivos e acessórios
Čokoládový coulant
Preparação 15min
Total 30min
10 kusů
Ingredientes
-
100 gramů hořké čokolády 50 -. 70 % kakaa
-
50 gramů másla plus na vytření košíčků
-
3 vejce
-
50 gramů cukru moučky
-
15 gramů hladká mouka
-
1 čajová lžička kypřícího prášku do pečiva
-
5 kousků hořké čokolády (navíc)
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 porce
Proteína
2.6 g
Energia
603 kJ /
144 kcal
Gordura
9.2 g
Fibra
1.1 g
Hidratos de carbono
11.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Čokoládové pokušení
11 Receitas
República Checa
República Checa
Também pode gostar...
Barevné perníčky s marcipánem
20min
Limoncello
192h 30min
Cannelloni s mozzarellou a šunkou
1h 15min
Farfalle ai quattro formaggi
25min
Calzone se šunkou a rajčaty
2h 50min
Spaghettini s omáčkou ze slávek a srdcovek
1h 5min
Pirohy s bylinkovou náplní
1h 40min
Kokosovo-pistáciové kostky
1h 5min
Briošky (Brioches)
1h 20min
Lískooříškové toffee
2h 30min
Vafle à la frittata
1h 20min
Cupcaky se sušenkami Oreo®
1h 40min