Dispositivos e acessórios
Mandel- og daddelbarer
Preparação 15min
Total 2h 15min
24 porsjoner
Ingredientes
-
kokosolje pluss ekstra til smøring80 g
-
mandler, med skall130 g
-
cashewnøtter, rå70 g
-
dadler, uten stein250 g
-
kokosnøtt, tørr, usøtet60 g
-
kakaopulver pluss ekstra til dryssing20 g
-
havsalt¼ ts
-
lønnesirup, ren20 g
-
mandler, hakkede til pynt (valgfritt)1 ss
-
gojibær, tørkede til pynt (valgfritt)1 ss
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porsjon
Sódio
32 mg
Proteína
2.5 g
Energia
595.4 kJ /
141.8 kcal
Gordura
10.1 g
Fibra
2.6 g
Gordura saturada
5.1 g
Hidratos de carbono
9.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Vegetarisk kjøkken
51 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Cookidoo 10 år - jubileumskake
Nenhuma avaliação
Havregrøt med yoghurt og bær
10min
Havregrøt med sjokolade og pære
20min
Mandel og kokoskjeks
Nenhuma avaliação
Bærsorbet med rødbeter
Nenhuma avaliação
Dessert med appelsin og pasjonsfrukt
Nenhuma avaliação
Fersken i hvitvinsirup
Nenhuma avaliação
Kaffeknas med kokosnøtt
Nenhuma avaliação
Fruktgelé
Nenhuma avaliação
Polske crêpes
Nenhuma avaliação
Sjokolade Frangelico® is
Nenhuma avaliação
Sjokolademousse
Nenhuma avaliação