Dispositivos e acessórios
Fersken i hvitvinsirup
Preparação 10min
Total 4h
4 porsjoner
Ingredientes
-
fersken kommer an på størrelse6 - 8
-
lønnesirup, ren100 g
-
hvitvin600 g
-
vann300 g
-
kanelstenger2
-
vaniljestang del i to på langs og skrapt frø1
-
sitronsaft (ca. 2 sitroner)80 g
-
sitron skall (7 x 1 cm), ingen hvit marg6 stykker
-
stjerneanis3
-
mynte, fersk kun blader, til pynt1 - 2 kvister
-
gresk yoghurt to serve (valgfritt)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porsjon
Sódio
62.8 mg
Proteína
4.3 g
Energia
968.3 kJ /
230.5 kcal
Gordura
1.6 g
Fibra
11.9 g
Gordura saturada
0.5 g
Hidratos de carbono
42.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Vegetarisk kjøkken
51 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Cookidoo 10 år - jubileumskake
Nenhuma avaliação
Havregrøt med yoghurt og bær
10min
Havregrøt med sjokolade og pære
20min
Mandel og kokoskjeks
Nenhuma avaliação
Bærsorbet med rødbeter
Nenhuma avaliação
Dessert med appelsin og pasjonsfrukt
Nenhuma avaliação
Kaffeknas med kokosnøtt
Nenhuma avaliação
Fruktgelé
Nenhuma avaliação
Mandel- og daddelbarer
2h 15min
Polske crêpes
Nenhuma avaliação
Sjokolade Frangelico® is
Nenhuma avaliação
Sjokolademousse
Nenhuma avaliação