Fersken i hvitvinsirup

Fersken i hvitvinsirup

Nenhuma avaliação
Preparação 10min
Total 4h
4 porsjoner

Ingredientes

  • fersken kommer an på størrelse
    6 - 8
  • lønnesirup, ren
    100 g
  • hvitvin
    600 g
  • vann
    300 g
  • kanelstenger
    2
  • vaniljestang del i to på langs og skrapt frø
    1
  • sitronsaft (ca. 2 sitroner)
    80 g
  • sitron skall (7 x 1 cm), ingen hvit marg
    6 stykker
  • stjerneanis
    3
  • mynte, fersk kun blader, til pynt
    1 - 2 kvister
  • gresk yoghurt to serve (valgfritt)

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 porsjon

Sódio 62.8 mg
Proteína 4.3 g
Energia 968.3 kJ / 230.5 kcal
Gordura 1.6 g
Fibra 11.9 g
Gordura saturada 0.5 g
Hidratos de carbono 42.5 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...

Mostrar tudo