Dispositivos e acessórios
Francuska bagietka
Preparação 5min
Total 3h 50min
3 sztuki
Ingredientes
-
330 g wody
-
5 g suchych drożdży10 g świeżych drożdży
-
500 g mąki pszennej plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu
-
2 łyżeczki soli
-
8 - 10 kostek lodu do ułożenia na blasze piekarnika
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 sztukę
Proteína
15.7 g
Energia
2396 kJ /
573 kcal
Gordura
2 g
Hidratos de carbono
125.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
SEZON NA THERMOMIX®
70 Receitas
Polónia
Polónia
Também pode gostar...
Pszenny chleb na maślance (z naczynia kamionkowego)
4h 35min
Chleb jogurtowy
3h
Chleb pszenny tostowy
3h
Chleb tostowy (bez laktozy)
2h 45min
Tradycyjne bagietki
2h 30min
Bagietki
15h
Mleczny chleb (metoda Tangzhong)
2h 45min
Bajgle z makiem
1h 25min
Aromatyczny chlebek z kminkiem i sezamem
2h 40min
Ciabatta
4h 40min
Rogale śniadaniowe
2h 10min
Pita domowa
3h