Dispositivos e acessórios
Italian Easter Bread
Preparação 30min
Total 3h 50min
6 pieces
Ingredientes
-
unsalted butter plus extra for greasing40 g
-
milk215 g
-
dried instant yeast1 ½ tsp
-
sugar105 g
-
strong white bread flour plus extra for dusting450 g
-
fine sea salt½ tsp
-
medium eggs plus 1 yolk beaten for glazing7
-
food colouring pastes for dying eggs
-
pearl sugar10 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Proteína
20.4 g
Energia
2104 kJ /
503 kcal
Gordura
15.8 g
Hidratos de carbono
69.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Croissants
12h
Nectarine Tart with Hazelnut Frangipane
50min
Gluten-free Pain au Chocolat
6h 15min
Salame di Cioccolato (Chocolate Salami)
3h 10min
Baguettes
3h 45min
Apple crumble meringue slice
2h
Hot Dog Rolls
55min
Crostata di Marmalata (Italian Jam Tart)
2h 35min
Estonian Kringle (Estonia)
1h 40min
Pogača (bread)
3h
Pretzels
1h
Milk Bread
2h 20min