Dispositivos e acessórios
Curry Chicken
Preparação 10min
Total 1h
5 portions
Ingredientes
-
whole chicken legs cut in pieces (3-4 cm)3
-
curry powder adjust to taste20 g
-
salt adjust to taste2 tsp
-
dried chillies deseeded and soaked to soften, cut in 5 cm length15 - 20
-
garlic cloves peeled3
-
shallots peeled10
-
candlenuts (buah keras)5
-
fresh turmeric peeled10 g
-
fresh galangal (lengkuas) peeled10 g
-
vegetable oil60 g
-
water120 g
-
fresh curry leaf leaves only1 stalk
-
fresh lemongrass white part only, smashed2 stalks
-
potatoes cut in small wedges2
-
fresh coconut milk200 - 240 g
-
sugar1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
18 g
Energia
1895 kJ /
453 kcal
Gordura
35 g
Fibra
2 g
Hidratos de carbono
14 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Sambal Belacan
10min
Chicken porridge with century egg
30min
Nasi Lemak
45min
Fried Beehoon
20min
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30min
Sambal Petai Prawns
20min
Nasi Lemak
45min
Curry chicken
1h
Nyonya Steamed Fish
45min
Ayam Masak Merah (Spicy Tomato Chicken)
1h 25min
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1h 25min