Dispositivos e acessórios
Curry Chicken
Preparação 10min
Total 1h
5 portions
Ingredientes
-
whole chicken legs cut in pieces (3-4 cm)3
-
curry powder adjust to taste20 g
-
salt adjust to taste2 tsp
-
dried chillies deseeded and soaked to soften, cut in 5 cm length15 - 20
-
garlic cloves peeled3
-
shallots peeled10
-
candlenuts (buah keras)5
-
fresh turmeric peeled10 g
-
fresh galangal (lengkuas) peeled10 g
-
vegetable oil60 g
-
water120 g
-
fresh curry leaf leaves only1 stalk
-
fresh lemongrass white part only, smashed2 stalks
-
potatoes cut in small wedges2
-
fresh coconut milk200 - 240 g
-
sugar1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
18 g
Energia
1895 kJ /
453 kcal
Gordura
35 g
Fibra
2 g
Hidratos de carbono
14 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Char Kway Teow
15min
Nasi Lemak
45min
Crispy Ikan Bilis
40min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1h 25min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20min
Sambal Petai Prawns
20min
Nyonya Chicken Rendang
45min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40min
Nasi Lemak
45min
Ayam Masak Merah (Spicy Tomato Chicken)
1h 25min
Curry chicken
1h
Chicken Porridge
35min