Curry Chicken

Curry Chicken

4.7 151 avaliações
Preparação 10min
Total 1h
5 portions

Ingredientes

  • whole chicken legs cut in pieces (3-4 cm)
    3
  • curry powder to season
    20 g
  • salt to season
    2 tsp
  • dried chillies deseeded and soaked to soften, cut in 5 cm length
    15 - 20
  • garlic cloves peeled
    3
  • shallots peeled
    10
  • candlenuts (buah keras)
    5
  • fresh turmeric peeled
    10 g
  • fresh galangal (lengkuas) peeled
    10 g
  • vegetable oil
    60 g
  • water
    120 g
  • fresh curry leaf leaves only
    1 stalk
  • fresh lemongrass white part only, smashed
    2 stalks
  • potatoes cut in small wedges
    2
  • fresh coconut milk
    200 - 240 g
  • sugar
    1 tsp

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 portion

Proteína 18 g
Energia 1895 kJ / 453 kcal
Gordura 35 g
Fibra 2 g
Hidratos de carbono 14 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...