Dispositivos e acessórios
Ris med citron og laks
Preparação 15min
Total 40min
6 portioner
Ingredientes
-
citron3 - 4
Dild Sauce
-
creme fraiche170 gram
-
dild, frisk kun blade1 spsk
-
kapers1 tsk
-
salt¼ tsk
Ris og laks
-
salt1 ½ tsk
-
peberkorn, sorte1 tsk
-
fed hvidløg2
-
forårsløg trimmet og skåret i stykker60 gram
-
persille, frisk30 gram
-
gurkemeje, stødt½ tsk
-
langkornede hvide ris255 gram
-
vand1200 gram
-
asparges skåret i stykker260 gram
-
citron skåret i skiver1
-
fersk laksefilet, uden skind680 gram
-
dild, frisk1 spsk
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
790 mg
Proteína
29 g
Energia
1989 kJ /
475 kcal
Gordura
21 g
Fibra
3 g
Gordura saturada
7 g
Hidratos de carbono
42 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sommer salater
10 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Gulerods- og sellerisuppe
45min
Grøntsagsfrittata
Nenhuma avaliação
Små broccolitærter med bacon
Nenhuma avaliação
Kødboller med romescosauce
Nenhuma avaliação
Lun linsesalat med bær og spinat
Nenhuma avaliação
Salat med sobanudler og tofu
Nenhuma avaliação
Avocadosorbet
Nenhuma avaliação
Basilikumsorbet
Nenhuma avaliação
Bun bo vien cha gio (kødboller med nudler og forårsruller)
Nenhuma avaliação
Madbrød med pulled chicken og grøntsager (1500 kcal)
Nenhuma avaliação
Salat med quinoa, grønkål og æg (2200 kcal)
Nenhuma avaliação
Pastasalat med spinat og æble (1500 kcal)
Nenhuma avaliação