Dispositivos e acessórios
Byg og linsesalat med radicchio
Preparação 10min
Total 1h 25min
4 portioner
Ingredientes
-
linser, tørret85 gram
-
vand1500 gram
-
perlebyg85 gram
-
bacon skåret i stykker200 gram
-
ekstra jomfruolivenolie85 gram
-
skalotteløg skåret i stykker30 gram
-
timian, frisk kun blade5 kviste
-
salt¼ tsk
-
sort peber, stødt¼ tsk
-
citronsaft60 gram
-
grov sennep30 gram
-
honning15 gram
-
rødløg skåret i stykker140 gram
-
150 gram bladbede, regnbue, skåret i stykkerradicchio skåret i stykker150 gram
-
persilleblad, frisk15 gram
-
granatæble kerner1
-
mandler, splitter8 spsk
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
15 g
Energia
3602 kJ /
861 kcal
Gordura
69 g
Fibra
13 g
Hidratos de carbono
54 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sommer salater
10 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Gulerods- og sellerisuppe
45min
Grøntsagsfrittata
Nenhuma avaliação
Små broccolitærter med bacon
Nenhuma avaliação
Kødboller med romescosauce
Nenhuma avaliação
Lun linsesalat med bær og spinat
Nenhuma avaliação
Salat med sobanudler og tofu
Nenhuma avaliação
Avocadosorbet
Nenhuma avaliação
Basilikumsorbet
Nenhuma avaliação
Bun bo vien cha gio (kødboller med nudler og forårsruller)
Nenhuma avaliação
Madbrød med pulled chicken og grøntsager (1500 kcal)
Nenhuma avaliação
Salat med quinoa, grønkål og æg (2200 kcal)
Nenhuma avaliação
Pastasalat med spinat og æble (1500 kcal)
Nenhuma avaliação