Dispositivos e acessórios
Salade Nicoise
Preparação 15min
Total 1h 15min
8 portioner
Ingredientes
-
tun, frisk450 gram
-
Bragg's® liquid aminos2 spsk
-
ekstra jomfruolivenolie85 gram
-
skalotteløg i stykker60 gram
-
hvidvinseddike30 gram
-
fed hvidløg1
-
dijonsennep1 spsk
-
ansjosfilet i olie drænet2 - 4
-
sort peber, stødt delt op¼ tsk
-
vand570 gram
-
æg, stort4
-
nye kartofler skåret i skiver300 gram
-
tørret persille½ tsk
-
salt½ tsk
-
grønne bønner trimmet170 gram
-
romainesalat (ca. 250g)
-
cherrytomat halveret15 - 20
-
1 krukke kalamata oliven, udstenede, drænet, efter smagtaggiasca oliven drænet, efter smag1 krukke
-
rødløg i tynde skiver½
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
21 g
Energia
1213 kJ /
290 kcal
Gordura
17 g
Fibra
3 g
Hidratos de carbono
13 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sommer salater
10 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Gulerods- og sellerisuppe
45min
Grøntsagsfrittata
Nenhuma avaliação
Små broccolitærter med bacon
Nenhuma avaliação
Kødboller med romescosauce
Nenhuma avaliação
Lun linsesalat med bær og spinat
Nenhuma avaliação
Salat med sobanudler og tofu
Nenhuma avaliação
Avocadosorbet
Nenhuma avaliação
Basilikumsorbet
Nenhuma avaliação
Bun bo vien cha gio (kødboller med nudler og forårsruller)
Nenhuma avaliação
Madbrød med pulled chicken og grøntsager (1500 kcal)
Nenhuma avaliação
Salat med quinoa, grønkål og æg (2200 kcal)
Nenhuma avaliação
Pastasalat med spinat og æble (1500 kcal)
Nenhuma avaliação