Dispositivos e acessórios
Couscous with Lamb and Vegetables
Preparação 10min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
-
cilantro roughly chopped4 sprigs
-
fresh parsley, leaves only4 sprigs
-
onions quartered4 oz
-
lamb shoulder cut into pieces (1½ in.)16 - 17 ½ oz
-
salt divided3 tsp
-
freshly ground black pepper to taste½ tsp
-
olive oil divided2 oz
-
carrots5 oz
-
turnips3 oz
-
zucchini7 oz
-
couscous10 ½ oz
-
water divided29 ½ oz
-
ground cinnamon1 ½ tsp
-
dried ground ginger1 tsp
-
raisins3 ½ oz
-
canned garbanzo bean drained9 oz
-
ground saffron1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
35.1 g
Energia
3835.4 kJ /
916.7 kcal
Gordura
43 g
Hidratos de carbono
101 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Florentine Meatballs and Linguine
Nenhuma avaliação
Condensed Milk Dalgona Coffee
10min
Gluten-free, Vegan Lentil Wraps
Nenhuma avaliação
Bao Buns with Pulled Pork in BBQ sauce
3h 10min
Gluten Free Banana Oat Waffles
35min
Arroz con leche (Rice Pudding)
3h
Sufganiyot
2h 30min
Corn Cake with Eggnog Sauce (Anna)
1h 20min
Crêpes
1h 15min
Seafood rice
1h 15min
Hamantaschen
1h 55min
Fettuccine Alfredo
40min