Dispositivos e acessórios
Orange Sponge Cake
Preparação 5min
Total 1h
8 portions
Ingredientes
-
caster sugar plus extra for sprinkling250 g
-
orange unpeeled, quartered1
-
medium eggs3
-
sunflower oil plus extra for greasing100 g
-
plain yoghurt130 g
-
self-raising flour plus extra for flouring250 g
-
baking powder1 tsp
-
fine sea salt1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Energia
388.4 kcal /
1624.9 kJ
Proteína
6.6 g
Gordura
15.4 g
Hidratos de carbono
57.7 g
Fibra
1.2 g
Gordura saturada
2.4 g
Sódio
577 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Boiled Long Pasta
20min
Anchovy Breadcrumbs
5min
Portuguese-style Crème Brûlée
25min
Bulgar and Red Lentil Soup
1h
Yoghurt Cake
1h
Dairy-free Mocha Ice Cream
8h 5min
Guinness® Bread
1h 45min
Demo Recipe 2 - Cheesy Triangle Scones
25min
Cheesecake Brownies
1h 55min
Pistachio and White Chocolate Cookies
50min
Demo Recipe 3 - Red Pepper and Tomato Soup
30min
Cheesy Triangle Scones
25min