Dispositivos e acessórios
Tomato and Mushroom Spaghetti
Preparação 5min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
olive oil1 oz
-
vegetable stock cube crumbled1
-
salt½ - 1 tsp
-
garlic powder1 pinch
-
dried oregano1 tsp
-
dried red chili flakes (opcional) to taste1 pinch
-
cubes of bacon (opcional)3 ½ oz
-
button mushrooms, canned drained, sliced3 oz
-
canned tomato sauce10 ½ oz
-
water19 ½ oz
-
spaghetti10 ½ oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
803.2 mg
Proteína
11.3 g
Energia
1492.7 kJ /
356.8 kcal
Gordura
7.6 g
Fibra
3.8 g
Gordura saturada
1.1 g
Hidratos de carbono
60.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Crema de Malanga (Creamy Malanga Soup)
35min
Gluten-Free Banana Bread
Nenhuma avaliação
Baked Pork Loin with Rice
1h 20min
Demo Recipe 1 - Lemonade
5min
Chili Oil Noodles
30min
Shrimp Scampi
40min
Vegan Orange Crescent Rolls
Nenhuma avaliação
Spicy Beef with Red Peppers
30min
Spaghetti Carbonara
40min
Tacos with Pulled Pork in Beer Sauce
5h 15min
Salmorejo (Cold Tomato Soup)
35min
Southern Mac & Cheese
30min