Dispositivos e acessórios
Tomato and Mushroom Spaghetti
Preparação 5min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
olive oil1 oz
-
vegetable stock cube crumbled1
-
salt½ - 1 tsp
-
garlic powder1 pinch
-
dried oregano1 tsp
-
dried red chili flakes (opcional) to taste1 pinch
-
cubes of bacon (opcional)3 ½ oz
-
button mushrooms, canned drained, sliced3 oz
-
canned tomato sauce10 ½ oz
-
water19 ½ oz
-
spaghetti10 ½ oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
803.2 mg
Proteína
11.3 g
Energia
1492.7 kJ /
356.8 kcal
Gordura
7.6 g
Fibra
3.8 g
Gordura saturada
1.1 g
Hidratos de carbono
60.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Pesto Pasta Salad
30min
Lemon Pasta
35min
Orange Yogurt Cake (Diabetes)
1h
Minty Vodka Lemonade (Diabetes)
10min
All-in-one Creamy Vegetable Pasta (Diabetes)
40min
"Marry Me" Chicken Pasta
30min
All in one bowl bolognese
40min
Molten Lava Cake
45min
Three Egg French Omelet
30min
One-Pot Tomato and Mushroom Spaghetti
30min
Tomato Basil Chicken Fettuccine
1h
Mee Goreng Mamak
20min