Dispositivos e acessórios
Sichuan Chili Oil
Preparação 5min
Total 50min
3 jar
Ingredientes
-
bird's eye chilli, dried (see Tip)45 g
-
chilli, dried any kind (and any level of heat)45 g
-
canola oil255 g
-
star anise4
-
cinnamon sticks3
-
cardamom pods3
-
bay leaf, dried4
-
sesame seed, toasted2 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 jar
Sódio
4 mg
Proteína
1.7 g
Energia
3263.7 kJ /
780 kcal
Gordura
85.3 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
6.3 g
Hidratos de carbono
6.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Diamond Club CA - 1st edition
18 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Pengat Pisang (Banana Coconut Dessert)
35min
Lemang Paper Cup
1h 25min
Quick Gochujang (Korean chilli paste)
10min
Mussels with Thai Green Curry Sauce
25min
Talam Daging Berlauk (Savoury Minced Beef Layer Cake)
50min
Begedil Daging
30min
Beef Rendang
1h 30min
Chicken Satay with Peanut Sauce
4h 30min
Chilli crab with coconut rice and sambal (Mark LaBrooy)
1h 30min
Cekodok Pisang (Fried Banana Balls)
15min
Ayam Masak Kicap
40min
Sambal Balado (Indonesian Spicy Sauce)
25min