Dispositivos e acessórios
Fish and prawn stock
Preparação 10min
Total 20min
1 Complete Recipe
Ingredientes
-
whole raw unpeeled shrimps (only heads and shells, set meat aside)200 g
-
leek sliced (3 cm)1
-
extra virgin olive oil25 g
-
water800 g
-
monkfish bones150 g
-
salt1 tsp
-
parsley2 sprigs
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 Complete Recipe
Proteína
11.4 g
Energia
1270 kJ /
304 kcal
Gordura
26.2 g
Hidratos de carbono
5.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Mediterranean Cuisine
67 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1 godz. 25 min
Crispy Shallots and Shallot Oil
25 min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1 godz. 5 min
Steamed Glutinous Rice With Mud Crab
1 godz. 30 min
Crispy Ikan Bilis
40 min
Toasted Peanuts
20 min
Sambal Belacan
10 min
Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
20 min
Kacang Botol Goreng Bercili (Stir Fried Four Angled Bean With Chilli)
15 min
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1 godz. 25 min
Nyonya Chicken Rendang
45 min
Thai Steamed Fish With Lime
30 min