Dispositivos e acessórios
Fersken i hvidvinssirup
Preparação 10min
Total 4h
4 portioner
Ingredientes
-
ferskner afhænger af størrelsen6 - 8
-
ahornsirup100 g
-
hvidvin600 g
-
vand300 g
-
kanelstænger2
-
vaniljestang skåret i halve på langs og frø skrabet ud1
-
citronsaft (ca. 2 citroner)80 g
-
citronskal (7 x 1 cm), ingen hvid marv6 stykker
-
stjerneanis3
-
mynte, frisk kun blade1 - 2 kviste
-
græsk yoghurt at servere (valgfrit)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
63 mg
Proteína
4 g
Energia
968 kJ /
231 kcal
Gordura
2 g
Fibra
12 g
Gordura saturada
1 g
Hidratos de carbono
43 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Vegetarisk køkken
43 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Vanilje is
12h
Karameller
2h
Tempereret hvid eller mælkechokolade
Nenhuma avaliação
Tiramisu
5h 20min
Cremet citronis
12h 10min
Chokolademousse
3h 20min
Sprøde boller med creme
Nenhuma avaliação
Chokoladeis
12h
Kaffesmåkager
Nenhuma avaliação
Tiramisusmåkager
Nenhuma avaliação
Vaniljefigurer med chokolade
40min
Æble-ingefærfigurer
Nenhuma avaliação