Dispositivos e acessórios
Mascarpone-karamelkage
Preparação 45min
Total 4h 30min
12 stykker
Ingredientes
Kagebund
-
hasselnødder, med eller uden skind50 g
-
lys chokolade knækket i stykker (2-3 cm)50 g
-
kiks fx. digestive200 g
-
smør skåret i stykker (2-3 cm)100 g
Karamelsauce
-
sukker130 g
-
fløde150 g
-
vand1015 g
-
citronsaft (se tip)1 tsk
-
smør koldt, i ét stykke (ca. 6 x 4 x 1 cm)30 g
-
eddike1 spsk
Mascarponecreme og samling af kagen
-
husblas4 blade
-
fløde200 g
-
mascarpone500 g
-
flødeost200 g
-
mælkechokoladebarer for eksempel Kinder Maxi King, halveret4 - 5
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 stykke
Sódio
330 mg
Proteína
8 g
Energia
2500 kJ /
598 kcal
Gordura
51 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
25 g
Hidratos de carbono
30 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
No Bake kager
8 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Vanilje is
12h
Karameller
2h
Tempereret hvid eller mælkechokolade
Nenhuma avaliação
Tiramisu
5h 20min
Cremet citronis
12h 10min
Chokolademousse
3h 20min
Sprøde boller med creme
Nenhuma avaliação
Chokoladeis
12h
Kaffesmåkager
Nenhuma avaliação
Tiramisusmåkager
Nenhuma avaliação
Vaniljefigurer med chokolade
40min
Æble-ingefærfigurer
Nenhuma avaliação