
Dispositivos e acessórios
Mascarpone-karamelkage
Preparação 45min
Total 4h 30min
12 stykker
Ingredientes
Kagebund
-
hasselnødder, med eller uden skind50 g
-
lys chokolade knækket i stykker (2-3 cm)50 g
-
kiks fx. digestive200 g
-
smør skåret i stykker (2-3 cm)100 g
Karamelsauce
-
sukker130 g
-
fløde150 g
-
vand1015 g
-
citronsaft (se tip)1 tsk
-
smør koldt, i ét stykke (ca. 6 x 4 x 1 cm)30 g
-
eddike1 spsk
Mascarponecreme og samling af kagen
-
husblas4 blade
-
fløde200 g
-
mascarpone500 g
-
flødeost200 g
-
mælkechokoladebarer for eksempel Kinder Maxi King, halveret4 - 5
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 stykke
Energia
598 kcal /
2500 kJ
Proteína
8 g
Gordura
51 g
Hidratos de carbono
30 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
25 g
Sódio
330 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

No Bake kager
8 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Nenhuma avaliação
Nenhuma avaliação
Nenhuma avaliação
40min
Nenhuma avaliação
Nenhuma avaliação
Nenhuma avaliação
Nenhuma avaliação
Nenhuma avaliação
Nenhuma avaliação
Nenhuma avaliação
Nenhuma avaliação