
Dispositivos e acessórios
Chicken Stock Paste
Preparação 20min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
chicken meat, boneless, skinless and sinew free (from approx. 16 oz chicken legs), cut into pieces10 ½ oz
-
mixed white vegetables (e.g. celery root, onions, garlic, leek), cut into pieces as needed7 oz
-
mixed fresh herbs (e.g. rosemary, thyme, parsley), leaves only4 sprigs
-
coarse salt5 ½ oz
-
white wine3 ½ oz
-
dried bay leaf1
-
whole clove1
-
coriander seeds5
Nutrição por 1 portion
Energia
154.3 kcal /
645.5 kJ
Proteína
18 g
Gordura
3.3 g
Hidratos de carbono
9.8 g
Fibra
4.3 g
Gordura saturada
0.8 g
Sódio
15276.5 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

The basic cookbook
177 Receitas
Canadá
Canadá

The Basic Cookbook
176 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos