Dispositivos e acessórios
Chicken Stock Paste
Preparação 20min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
chicken meat, boneless, skinless and sinew free (from approx. 16 oz chicken legs), cut into pieces10 ½ oz
-
mixed white vegetables (e.g. celery root, onions, garlic, leek), cut into pieces as needed7 oz
-
mixed fresh herbs (e.g. rosemary, thyme, parsley), leaves only4 sprigs
-
coarse salt5 ½ oz
-
white wine3 ½ oz
-
dried bay leaf1
-
whole clove1
-
coriander seeds5
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
15276.5 mg
Proteína
18 g
Energia
645.5 kJ /
154.3 kcal
Gordura
3.3 g
Fibra
4.3 g
Gordura saturada
0.8 g
Hidratos de carbono
9.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Chicken Noodle Soup
50min
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables
30min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Vanilla Ice Cream
12h
Beef Stock Paste
45min
Vegetable Stock Paste
45min
Vanilla Sugar
72h
Spam
1h 15min
Apple and Fig Stuffed Pork Chops
50min
Vegetable Stock Base
40min
Braided Milk Bread
2h 20min