Dispositivos e acessórios
Ballı Hardal Soslu Somon, Brokoli ve Tatlı Patates
Preparação 10min
Total 40min
4 porsiyon
Ingredientes
-
diş sarımsak2
-
zeytinyağı ekstra 2 yk zeytinyağı20 g
-
bal20 g
-
hardal20 g
-
taze sıkılmış limon suyu10 g
-
su500 g
-
tuz1 ¼ tk
-
400 g patates, küp küp kesilmiş (1,5 cm)tatlı patates küp küp kesilmiş (1,5 cm)400 g
-
brokoli çiçeği küçük parçalara bölünmüş (3 cm)400 g
-
derisiz, kılçıksız somon fileto 4 adet (toplam 800 g)800 g
-
karabiber3 - 4 tutam
-
Ezine peyniri sert, ufalanmış100 g
-
pul biber¼ tk
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porsiyon
Sódio
1217.7 mg
Proteína
49.3 g
Energia
3018 kJ /
721.3 kcal
Gordura
44.5 g
Fibra
3.3 g
Gordura saturada
11.7 g
Hidratos de carbono
31.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Basit Şeylerden Sihir Yaratabiliriz
35 Receitas
Turquia
Turquia
MANIFESTO TÜRKİYE
200 Receitas
Turquia
Turquia
Também pode gostar...
Yulaf ve Hurmalı İçecek
20min
Hurma ve Körili Dip
1h 5min
Patates Püresi
40min
Scamorza Peynirli ve Bal Kabaklı Tagliatelle
Nenhuma avaliação
Badem Kıtırlı Somon ve Kuşkonmazlı Limonlu Tagliatelle
35min
Frambuazlı Mojito Mokteyl
10min
Soya Fasulyesi ve Pirinç Unlu Glütensiz Ekmek
Nenhuma avaliação
Mozzarella Peynirli ve Domatesli Omlet
30min
Karides, Krema ve Sebzeli Penne
50min
Bol Sebzeli Fırınlanmış Tavuk
1h 45min
Brokoli, Tavuk ve Labneli Spagetti
35min
Biberiyeli Fırın Patates
1h 10min