
Dispositivos e acessórios
Margherita Pizza
Preparação 25min
Total 2h 10min
4 portions
Ingredientes
Pizza Dough
-
extra virgin olive oil plus extra to grease1 oz
-
water room temperature8 oz
-
sugar1 tsp
-
fresh yeast crumbled½ oz
-
bread flour plus extra to dust14 oz
-
salt1 tsp
Margherita Topping
-
mozzarella drained, cut into pieces7 oz
-
diced tomatoes (approx. 14 oz)1 can
-
salt to taste2 - 3 pinches
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
fresh basil leaves torn into pieces, divided10 - 15
Nutrição por 1 portion
Energia
624.1 kcal /
2611.4 kJ
Proteína
24.9 g
Gordura
23.6 g
Hidratos de carbono
77.4 g
Fibra
4.3 g
Gordura saturada
8.4 g
Sódio
1045.7 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

The basic cookbook
177 Receitas
Canadá
Canadá

The Basic Cookbook
176 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos