Krémová pasta risottata s dýní, scamorzou a pecorinem

Nenhuma avaliação
Preparação 15min
Total 45min
4 porce

Ingredientes

  • 70 gramů sýra scamorza na kousky (2 cm)
  • 70 gramů sýra pecorino romano na kousky (2 cm)
  • 80 gramů cibule napůl
  • 60 gramů celeru na kousky (3 cm)
  • 60 gramů mrkve na kousky (3 cm)
  • 40 gramů oleje
  • 270 gramů dýně hokkaido na kousky (3 cm)
  • 1000 gramů vody
  • 2 zeleninové bujóny (pro 0,5 l vody)
  • 1 čajová lžička mleté skořice
  • 1 špetka mletého bílého pepře
  • 300 gramů těstovin typu tagliatelle, špagety nebo linguine

Dificuldade

médio


Nutrição por 1 porci

Sódio 415.6 mg
Proteína 20.2 g
Energia 2236.8 kJ / 534.6 kcal
Gordura 20.3 g
Fibra 5 g
Gordura saturada 7.4 g
Hidratos de carbono 68.9 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...