
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Pickles
- 2 tbsp rice vinegar
- 1 tbsp sugar
- 8 ½ oz green cabbage thinly sliced
- 5 oz carrots (approx. 1), peeled and thinly grated
- 1 long red chili thinly sliced and deseeded, if preferred
Korean Beef
- 10 oz aged grass fed sirloin steak beef, trimmed and thinly sliced
- 2 fresh red chilies cut into halves and deseeded if preferred
- 1 fresh lemongrass cut into pieces (approx. 1½ in.)
- 6 garlic cloves
- 1 ½ in. fresh ginger peeled, sliced
- 1 oz water
- 1 tbsp light soy sauce
Rice
- 35 oz water
- 7 oz brown rice "low GI" (see Tip)
- 1 oz rice bran oil
- 12 baby romaine lettuce leaves, loose-leaf
- sesame oil to taste
- soy sauce, light to taste
- 12 sprigs cilantro leaves only
- 2 long red chilies thinly sliced and deseeded, if preferred
- 3 oz bean sprout, fresh
- 1 lime cut into wedges, to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 365 kcal / 1527.5 kJ
- Proteína
- 23.8 g
- Gordura
- 11.3 g
- Hidratos de carbono
- 36.8 g
- Fibra
- 8.8 g
- Gordura saturada
- 2.3 g
- Sódio
- 360 mg