Versões compatíveis
Chicken with Roasted Red Pepper and Squash (Diabetes)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 10 sprigs fresh cilantro, leaves only, plus extra to garnish
- 21 oz red bell peppers, roasted, peeled and seeded, divided (see Tip)
- 2 garlic cloves
- 1 oz tahini
- 1 tbsp ground smoked paprika
- 14 oz chicken breast fillet, cut into 8 pieces
- 28 oz water
- 2 tsp vegetable stock paste, salt-free (see Tip)
- 7 oz white quinoa, rinsed and drained
- 9 oz pattypan squash, cut into halves
- 4 tsp extra virgin olive oil, divided
- ground black pepper, to season, to taste
- 2 tbsp lemon juice
- 1 baby romaine lettuce head, loose-leaf (approx. 3 oz), leaves separated
- 2 tbsp almonds, roasted and chopped
- lemon, cut into wedges, to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2062.5 kJ / 492.5 kcal
- Proteína
- 36 g
- Hidratos de carbono
- 42 g
- Gordura
- 16.8 g
- Gordura saturada
- 2.3 g
- Fibra
- 12.8 g
- Sódio
- 63.8 mg