Dispositivos e acessórios
Gegrilde Japanse Gyozas met Varkensvlees en Gember
Preparação 30min
Total 50min
25 stuk
Ingredientes
-
sesamolie1 eetlepel
-
lente-uien geschild, in stukjes van 2 cm gesneden4
-
gember, vers wortel geschild2 centimeter
-
teentjes knoflook2
-
varkensnek (procureur), ontbeend250 gram
-
kristalsuiker1 theelepel
-
1 eetlepel rijstazijnwijnazijn1 eetlepel
-
tamari saus en een beetje om te serveren1 eetlepel
-
wonton vellen25
-
water500 gram
-
zonnebloemolie2 eetlepel
-
tamari saus
-
wasabipasta, kant en klaar dienen
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 stuk
Proteína
14 g
Energia
1100 kJ /
263 kcal
Gordura
17 g
Hidratos de carbono
13 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Nenhuma avaliação
Hartige krans met olijven, spek en cheddarkaas
Nenhuma avaliação
Vegan Burgers
Nenhuma avaliação
Salmorejo
Nenhuma avaliação
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Nenhuma avaliação
Zomerse trifle van ricotta en bessen
30min
Maanzaadslakken
Nenhuma avaliação
Pierogi met vlees
1h
Zoete Aardappel Brood
5h 25min
Truffel-Parmesaan-Ravioli
3h 30min
Gyoza met kip en knoflook
45min
Dubai Chocolate Tiramisu
Nenhuma avaliação