Dispositivos e acessórios
Gegrilde Japanse Gyozas met Varkensvlees en Gember
Preparação 30min
Total 50min
25 stuk
Ingredientes
-
sesamolie1 eetlepel
-
lente-uien geschild, in stukjes van 2 cm gesneden4
-
gember, vers wortel geschild2 centimeter
-
teentjes knoflook2
-
varkensnek (procureur), ontbeend250 gram
-
kristalsuiker1 theelepel
-
1 eetlepel rijstazijnwijnazijn1 eetlepel
-
tamari saus en een beetje om te serveren1 eetlepel
-
wonton vellen25
-
water500 gram
-
zonnebloemolie2 eetlepel
-
tamari saus
-
wasabipasta, kant en klaar dienen
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 stuk
Proteína
14 g
Energia
1100 kJ /
263 kcal
Gordura
17 g
Hidratos de carbono
13 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Mediterraans Rozemarijnbrood
1h 55min
Cider-Kipstoofpot
Nenhuma avaliação
Sate Ayam
1h 30min
Nasi Goreng
40min
Vanille Witte Wijn Peren met Amandel Crumble
Nenhuma avaliação
Inktvis "à Lagareiro"
Nenhuma avaliação
Met Pruimen gevulde Aardappelknoedels met Vanillesaus
Nenhuma avaliação
Cashew schenkroom
Nenhuma avaliação
Gezonde Miso kipnoedelsoep (Louise Keats)
30min
Gestoomde bun bahn mi burgers met gepekelde wortelen
45min
Hornazo
Nenhuma avaliação
Zoetzure tempé
50min