Portugalská zelená vejce

Portugalská zelená vejce

5.0 1 avaliação
Preparação 15min
Total 50min
12 kusů

Ingredientes

  • 600 gramů vody
  • 7 vajec
  • 35 gramů mléka
  • 25 gramů chleba
  • 25 gramů petrželové natě pouze listy (cca 5 svazků)
  • 1 polévkové lžíce octa
  • ½ polévkové lžíce hořčice plnotučné
  • ½ čajové lžičky soli
  • 1 špetka pepře, černého, mletého
  • hladká mouka na obalení
  • strouhanka na obalení
  • olej na smažení

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 kus

Proteína 5.1 g
Energia 690 kJ / 164 kcal
Gordura 13.5 g
Hidratos de carbono 6.6 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...