Spirulinová rýže s černými fazolemi a špenátem

Nenhuma avaliação
Preparação 20min
Total 50min
4 porce

Ingredientes

  • 1 stroužek česneku
  • 80 gramů cibule
  • 20 gramů olivového oleje
  • 200 gramů sekaných rajčat, sterilovaných
  • 400 gramů vody
  • 100 gramů čerstvého špenátu
  • 2 čajové lžičky spirulina prášku
  • 1 čajová lžička soli
  • 200 gramů bílé kulatozrnné rýže
  • 150 gramů konzervovaných černých fazolí scezených

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 porci

Sódio 673.8 mg
Proteína 7.7 g
Energia 1194 kJ / 285 kcal
Gordura 5.7 g
Fibra 4.1 g
Gordura saturada 0.9 g
Hidratos de carbono 51.1 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...