Dispositivos e acessórios
Smoked Salmon and Vegetable Egg Muffins
Preparação 10min
Total 45min
8 pieces
Ingredientes
-
vegetable oil for greasing
-
fresh button mushrooms halved60 g
-
broccoli cut in pieces60 g
-
courgette cut in pieces80 g
-
shallot halved30 g
-
smoked salmon fillet, cut in cubes (1 cm)100 g
-
Parmesan cheese cut in pieces30 g
-
eggs5
-
milk120 g
-
salt1 tsp
-
ground pepper¼ tsp
-
water500 g
-
sriracha mayo for drizzling
-
black sesame seeds for sprinkling
-
fresh coriander for garnishing
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Proteína
14.9 g
Energia
1076.1 kJ /
257.2 kcal
Gordura
5.8 g
Fibra
7.5 g
Hidratos de carbono
39.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Nester TM7
30 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Plum paste
1h
Citrus salt
35min
Wholemeal Flour Tortillas
1h
Blackcurrant Cordial
30min
Dairy-free Caramel and Vanilla Flødeboller
Nenhuma avaliação
'Skinny' pineapple cordial
1h 40min
Breakfast Bars
1h 10min
Rosemary and Parmesan Almond Pulp Crackers
1h 20min
Chai Vanilla Mocktail
45min
Roasted Chickpeas
1h
Simple Granola
25min