Dispositivos e acessórios
Mini Filodeeghoorntjes met Makreelmousse, Avocadocrème en Gember-Limoenroomijs:
Preparação 1h
Total 12h
16 porties
Ingredientes
Gember-Limoenroomijs
-
gember geschild20 g
-
suiker50 g
-
limoensap150 g
-
eierdooiers3
-
room 40% vet125 g
-
melk125 g
Filodeeghoorntjes
-
filodeeg4 vellen
-
boter gesmolten50 g
Makreelmousse
-
gelatine blad1
-
room, 35% vet200 g
-
makreel gerookt, in stukken 2-3 cm125 g
-
visfumet50 g
Avocadocrème
-
limoensap20 g
-
avocado rijp1
-
olijfolie1 scheutje
-
peper, gemalen¼ tl
-
zout¼ tl
Afwerking
-
eetbare bloemen
-
erwtenscheuten
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 16 porties
Sódio
1682.3 mg
Proteína
60.7 g
Energia
11204.8 kJ /
2678 kcal
Gordura
217 g
Fibra
10.7 g
Gordura saturada
115.8 g
Hidratos de carbono
135.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Hap en Tap
5 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
De eerste hap: Vruchtenpuree
Nenhuma avaliação
Krokante Onsen Eieren met Kool
Nenhuma avaliação
Soezen met Crumble, Frambozenvulling en Witte Chocoladeroom
Nenhuma avaliação
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Nenhuma avaliação
Hummus
5min
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Nenhuma avaliação
Virgin appel cider old fashioned
Nenhuma avaliação
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
Nenhuma avaliação
Pierogi met vlees
1h
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Nenhuma avaliação
Tapenade gebakken kip en aardappelpuree met gekarameliseerde uien
2h 15min