Dispositivos e acessórios
Hartige Macarons met Bloemkoolmousse en Kaviaar
Preparação 45min
Total 8h
24 stuks
Ingredientes
Amandel en Poedersuiker
-
amandelpoeder95 g
-
poedersuiker95 g
-
water500 g
-
azijn50 g
Italian Meringue
-
suiker75 g
-
water20 g
-
eiwitten op kamerteperatuur2
-
voedingskleurstof zwart, in poedervorm1 el
Bloemkoolmousse
-
gelatineblaadjes ongeveer 5,5 g3
-
eiwit1
-
zout1 snuifje
-
sjalot30 g
-
witte wijn1 el
-
witte chocolade callets25 g
-
bloemkoolroosjes200 g
-
room, min. 30% vet225 g
Afwerking
-
kaviaar (opcional)30 g
-
eetbaar bladgoud (opcional)
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 stuk
Sódio
20.3 mg
Proteína
1.9 g
Energia
396.5 kJ /
94.8 kcal
Gordura
5.8 g
Fibra
0.7 g
Gordura saturada
2.5 g
Hidratos de carbono
9.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Hap en Tap
5 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Krokant gebraad met moutbiersaus
2h 40min
Overheerlijke Groene Mediterrane Salade
40min
Caramel vanille bourbon saus
Nenhuma avaliação
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
30min
Snackflix Board
Nenhuma avaliação
Gestoomde Pudding met Bloedsinaasappel en Campari
Nenhuma avaliação
Panuchos de cochinita pibil (Mexicaanse taco's)
35min
Pommes Dauphine
1h 40min
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3h
Appelpunch
30min
Speculoospasta
10min
Broccoli-ham omelet
35min