Dispositivos e acessórios
Peynirli Kabak ve Havuç Çorbası
Preparação 10min
Total 35min
5 porsiyon
Ingredientes
-
soğan dörde bölünmüş80 g
-
havuç parçalara bölünmüş (2 cm)200 g
-
kabak soyulmuş, küp küp kesilmiş (2 cm)600 g
-
tuz1 ½ tk
-
karabiber damak tadına göre2 tutam
-
su (bk. Öneriler)600 g
-
35 - 40 g labnesürülebilir taze peynir35 - 40 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porsiyon
Proteína
2.2 g
Energia
283.6 kJ /
67.8 kcal
Gordura
2.7 g
Fibra
2.6 g
Hidratos de carbono
9.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Dünyadan Çorbalar
5 Receitas
Turquia
Turquia
Também pode gostar...
Acılı Tereyağlı Kereviz Çorbası
45min
Bol Pirinçli Tavuklu Sebzeli Yemek
30min
Orman Meyve Marmelatı
Nenhuma avaliação
Tonnato Soslu Hindi ve Ilık Patates Salatası
Nenhuma avaliação
Badem Soslu, Patatesli Köfteler
1h
Kakaolu Kuruyemişli Toplar
15min
Karides, Krema ve Sebzeli Penne
Nenhuma avaliação
Ispanaklı Beyaz Pizza
1h 30min
Mantar ve Adaçaylı Ravioli
Nenhuma avaliação
Defne Yapraklı Adaçayı
Nenhuma avaliação
Domates Soslu, Arpa Şehriyeli Bütün Tavuk
2h
Peynirli Sebze Çorbası
35min