Peynirli Kabak ve Havuç Çorbası

4.0 2 avaliações
Preparação 10min
Total 35min
5 porsiyon

Ingredientes

  • soğan dörde bölünmüş
    80 g
  • havuç parçalara bölünmüş (2 cm)
    200 g
  • kabak soyulmuş, küp küp kesilmiş (2 cm)
    600 g
  • tuz
    1 ½ tk
  • karabiber damak tadına göre
    2 tutam
  • su (bk. Öneriler)
    600 g
  • sürülebilir taze peynir
    35 - 40 g
    35 - 40 g labne

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 porsiyon

Proteína 2.2 g
Energia 283.6 kJ / 67.8 kcal
Gordura 2.7 g
Fibra 2.6 g
Hidratos de carbono 9.3 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...