Dispositivos e acessórios
Legume murate
Preparação 20min
Total 745h
910 g
Ingredientes
-
apă la temperatura camerei1700 g
-
cuburi de gheață10 - 15
-
apă, rece ca gheața2 l
-
legume bucăți (vezi recomandare)300 - 500 g
-
ierburi aromate uscate, în amestec și condimentele preferate, pentru aromă (vezi recomandare)
Apa pentru murături
-
apă la temperatura camerei500 g
-
oțet de vin250 g
-
zahăr brut de trestie2 linguri
-
sare de mare1 linguriță
-
piper negru boabe1 linguriță
-
boabe de muștar (vezi recomandare)1 linguriță
-
foaie de dafin, uscată1
-
ienibahar boabe4
Dificuldade
fácil
Nutrição por 910 g
Sódio
2179.3 mg
Proteína
14.6 g
Energia
1845.9 kJ /
441.2 kcal
Gordura
3.5 g
Fibra
18.8 g
Gordura saturada
0.7 g
Hidratos de carbono
80.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Gust de toamnă
7 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Macarons de fistic cu ganache de fistic
Nenhuma avaliação
Mille-feuille cu vanilie, caramel și nuci pecan
Nenhuma avaliação
Clafoutis cu prune
1h 15min
Sorbet de grapefruit și vin spumant
Nenhuma avaliação
Sirop de zmeură
Nenhuma avaliação
Plăcintă de miel cu lămâie
Nenhuma avaliação
Brunch franțuzesc
Nenhuma avaliação
Smalec (rillettes de porc)
Nenhuma avaliação
Cosmopolitan
5min
Ciocolată caldă cu brandy
Nenhuma avaliação
Sushi cu ciuperci Portobello
1h 30min
Supă de fenicul și morcovi
35min