Dispositivos e acessórios
Groenteflan
Preparação 10min
Total 1h 35min
6 porties
Ingredientes
-
parmezaankaas , in stukken (3 cm)50 g
-
teentje knoflook½
-
ui , in helften50 g
-
extra vergine olijfolie80 g
-
tomatenpulp (passata)450 g
-
water50 g
-
zout2 ½ tl
-
basilicum, vers , gewassen en gedroogd3 bladeren
-
rode paprika , in stukken (1 tot 1,5 cm)80 g
-
gele paprika , in stukken (1 tot 1,5 cm)80 g
-
aubergines , in stukken (1 tot 1,5 cm)150 g
-
courgettes , in schijfjes (3 tot 5 mm)300 g
-
meel30 g
-
melk300 g
-
versgemalen zwarte peper1 snuifje
-
nootmuskaat1 snuifje
-
eieren4
-
wit casinobrood , zonder korst6 sneetjes
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Energia
1427 kJ /
341 kcal
Proteína
13.6 g
Hidratos de carbono
21.9 g
Gordura
22.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Gevarieerd koken elke dag
52 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
40min
Griekse salade met gestoomde kip
Nenhuma avaliação
Lamscurry met erwten, mango, banaan en pistachenoten
1h 30min
Chorizo, aardappel en koolsoep
Nenhuma avaliação
Thaise salade met pindadressing (glutenvrij)
30min
Driekoningentaart met frangipane
50min
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
Nenhuma avaliação
Mexicaanse kippensoep
40min
Thaise groene curry en citroengras met rijst
1h 50min
Griekse varkensstoofpot
45min
Gierst met kip en curry
35min
Indiase groentencurry
50min