Dispositivos e acessórios
Vitello tonnato
Preparação 10min
Total 13h
8 porties
Ingredientes
Tonijnsaus
-
zonnebloemolie300 g
-
tonijn in olie (uit blik) uitgelekt80 g
-
kappertjes en iets meer om te serveren10 g
-
ansjovisfilets, in olie3
-
azijn1 tl
-
ei1
-
eierdooier1
-
citroensap20 g
-
zout (aanpassen naar smaak)2 snuifjes
Koken van het kalfsvlees
-
kalfsgebraad (800 à 1000 g)1
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
water om te stomen1000 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
38.07 g
Energia
2814 kJ /
675 kcal
Gordura
58.1 g
Hidratos de carbono
0.05 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Gevarieerd koken elke dag
52 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Sabayon (Zabaglione)
15min
Aardbeien mille-feuille
5h
Goudbrasem met tapenade, aardappel-knolselderpuree en gemarineerde prinsessenbonen
Nenhuma avaliação
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
3h
Kaascrackers
2h 30min
Flan van asperges met zeetong
Nenhuma avaliação
Amandelpasta
1h 10min
Mangochutney
1h 20min
BBQ-saus
20min
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1h
Zalmtartaar
10min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min