Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 200 gramů žampiónů
- 700 gramů vody
- 200 gramů mléka
-
1
kostka zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody)
ou 1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty - 50 gramů hladké mouky
- ½ čajové lžičky soli
- 50 gramů zakysané smetany
- 4 snítky čerstvé petržele, pouze listy
- Nutrição
- por 1 porce
- Energia
- 412 kJ / 98 kcal
- Proteína
- 5 g
- Hidratos de carbono
- 14.5 g
- Gordura
- 3.38 g
- Fibra
- 1.4 g
Receitas alternativas
Špenátová polévka se smetanou
40min
Křenová polévka s bramborami
30min
Drožďová polévka s pórkem
40min
Dršťková polévka z hlívy ústřičné
45min
Žampiónová krémová polévka
20min
Polévka ze zeleného chřestu s crème fraîche
30min
Polévka z mladých kopřiv
25min
Chlebová polévka
25min
Pórkový krém
40min
Celerová polévka se zakysanou smetanou
25min
Kulajda
40min
Krémová květáková polévka
30min