Dispositivos e acessórios
Onion Focaccia
Preparação 10min
Total 3h 20min
6 portions
Ingredientes
Dough
-
milk100 g
-
25 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 ½ tsp
-
sugar1 tsp
-
olive oil plus extra for greasing50 g
-
water200 g
-
strong white bread flour plus extra for flouring600 g
-
fine sea salt1 Tbsp
Topping
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing45 g
-
water50 g
-
fine sea salt2 tsp
-
250 g red onions, sliced (3 mm)white onions sliced (3 mm)250 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
12.9 g
Energia
2143 kJ /
512 kcal
Gordura
17.5 g
Hidratos de carbono
80.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Pizza
11 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Quiche Lorraine
50min
Cheese crackers
2h 30min
Chocolate icing (ganache)
20min
Hollandaise sauce
15min
Onion soup
1h 10min
Brioche
8h
Quick puff pastry
2h
Italian Rice Cake - Torta di riso
8h 30min
Brioche
5h
Bread stew with tomato and onion
Nenhuma avaliação
Potato and Rosemary Focaccia
2h 35min
Focaccia with onions
2h