Dispositivos e acessórios
Russische rode bietensalade
Preparação 20min
Total 1h 10min
8 porties
Ingredientes
-
gepekelde augurken in stukken (3-4 cm)150 g
-
wortelen in stukken (3-4 cm)150 g
-
rauwe rode bieten in stukken (3-4 cm)350 g
-
water500 g
-
aardappelen in kleine stukken (ong. 1 cm)250 g
-
diepgevroren doperwtjes100 g
-
zuurkool uit blik (opcional)100 g
-
lente-uitjes fijngesneden50 g
-
verse dille2 - 3 takjes
-
olie60 g
-
witte wijnazijn (opcional)20 g
-
zout1 tl
-
verse dille plus extra om af te werken
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
3 g
Energia
583 kJ /
139 kcal
Gordura
8 g
Fibra
3.3 g
Hidratos de carbono
13 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Rode bietensalade
10min
Pompoen baba ganoush
35min
Vegan Spaanse kikkererwten- en rijstsoep
13h 30min
Vijgenmosterd
25min
Zalm en venkel risotto
25min
Chorizo, aardappel en koolsoep
Nenhuma avaliação
Spinazie- en tomatenquiche
1h 45min
Chutney van veenbessen en rozemarijn
45min
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40min
Hummus van rode biet
10min
Amandelmelk
10min
Kikkererwtensoep met spinazie
40min