Dispositivos e acessórios
Couscous met abrikozen, hazelnoten, feta en groentemengeling
Preparação 45min
Total 1h 15min
6 porties
Ingredientes
-
hazelnoten150 g
-
gedroogde abrikozen, ontpit150 g
-
uien in vier gesneden300 g
-
teentjes knoflook20 g
-
olijfolie60 g
-
zout½ tl
-
couscous200 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta, huisgemaakt1 volle tl
-
water600 g
-
wortelen in schijfjes (5 mm)200 g
-
courgettes in schijfjes (7-10 mm)200 g
-
rode paprika in hapklare brokjes150 g
-
bevroren doperwten100 g
-
feta kaas in kleine blokjes (5 mm)200 g
-
olijfolie plus extra om te besprenkelen
-
verse peterselie (opcional) gehakt, als garnituur2 tl
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Proteína
18 g
Energia
2607 kJ /
622 kcal
Gordura
37 g
Fibra
12.4 g
Hidratos de carbono
47 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Fideuá van groenten
40min
Vegan Aubergine Massaman Curry
50min
Gele paprika shakshuka met avocado
25min
Chilli con carne
35min
Quinoa salade met knapperige groenten
30min
Paella met kidneybonen
55min
Chili non Carne
1h
Balsamicozalm met courgettenoedels
25min
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40min
Vastensoep
30min
Salade met kip en spelt
1h 15min
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50min