Dispositivos e acessórios
Gestoomde knoedels met kool en varkensvlees
Preparação 1h 15min
Total 1h 35min
32 stuks
Ingredientes
Knoedeldeegvellen
-
water plus extra indien nodig150 g
-
bloem300 g
-
olie plus extra om in te vetten1 el
-
zout¼ tl
Vulling en knoedels
-
witte koolbladeren in stukken400 g
-
zout1 ½ tl
-
varkensgehakt350 g
-
water530 g
-
sojasaus20 g
-
10 g sakerijstwijn10 g
-
suiker½ tl
-
gemalen peper½ tl
-
lichte sesamolie (15 g)1 tl
-
bloem om te bestrooien
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 stuk
Proteína
3 g
Energia
318 kJ /
76 kcal
Gordura
4 g
Fibra
0.5 g
Hidratos de carbono
7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Het Basiskookboek
133 Receitas
Benelux
Benelux
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Ravioli van sternoten met champagnesaus
1h 30min
Picknick: aardappelsalade, rucola-tomatendip, speltbrood, citroenkouglof
Nenhuma avaliação
Vers pastadeeg
1h
Rode biet en geitenkaasroomijs met crackers
14h 55min
Karamelpoeder
1h
Sous-vide miso aubergine
2h 45min
Flammkuchen met asperge, kruidensaus en ham
1h 40min
Misosoep, sake zeevruchten en rijst
Nenhuma avaliação
Cannelloni met spinazie en ricotta
1h 30min
Pitabrood
2h
Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
Nenhuma avaliação
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45min