Dispositivos e acessórios
Paste fierte
Preparação 5min
Total 20min
4 porții
Ingredientes
-
apă1200 g
-
sare1 ½ linguriță
-
paste scurte sau lungi (ex. penne, spaghetti)320 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porție
Proteína
10 g
Energia
1164 kJ /
278 kcal
Gordura
1 g
Fibra
4.1 g
Hidratos de carbono
56 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Noul rețetar de bază
174 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Paste fierte
Nenhuma avaliação
Orez basmati fiert
35min
Amestec de legume sotate, pentru supe sau tocane
25min
Aluat de pâine
5min
Orez fiert în aburi
25min
Ouă fierte
20min
Frișcă bătută
10min
Carne tocată
35min
Paste cu fenicul și sos de roșii
45min
Maioneză
5min
Somon cu orez și sos de mărar
40min
Piure de cartofi
50min