Dispositivos e acessórios
Gnocchi Tricolore
Preparação 15min
Total 35min
4 porties
Ingredientes
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)100 g
-
verse basilicum enkel de blaadjes15 g
-
uien gehalveerd150 g
-
teentje knoflook1
-
extra vergine olijfolie25 g
-
tomaten uit blik800 g
-
suiker1 tl
-
2 groentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l)groentebouillon2 tl
-
water100 g
-
Italiaanse kruiden1 el
-
gnocchi (vers en reeds klaargemaakt)1000 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
19 g
Energia
2397 kJ /
568 kcal
Gordura
16 g
Fibra
3.1 g
Hidratos de carbono
85 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Snel op tafel
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Op Italiaanse wijze pesto pasta met gekonfijte kerstomaatjes (vegetarisch)
30min
Veggie regenboog pizza
Nenhuma avaliação
Vegetarisch Medaillons
Nenhuma avaliação
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4h 30min
Verse zomerse loempia’s
30min
Pastaschelpen met verse tomatensaus en geitenkaas
45min
Pasta met prei en ajvar
30min
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1h 25min
Mediterraanse parelgerstrisotto
1h
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45min
Pasta in tomatensaus met chorizo
35min