Dispositivos e acessórios
Köy Ekmeği
Preparação 20min
Total 2h
35 dilim
Ingredientes
-
buğday600 g
-
su400 g
-
3 tk kurutulmuş hazır maya, (12 gr)taze maya30 g
-
süt tam yağlı120 g
-
un150 g
-
tuz2 tk
-
balzamik sirke1 yk
-
malt tozu (opcional)1 tk
-
un serpmek için un
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 dilim
Proteína
3 g
Energia
291 kJ /
70 kcal
Gordura
0 g
Fibra
2.5 g
Hidratos de carbono
14 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Kolay Fikirler
200 Receitas
Turquia
Turquia
Também pode gostar...
Bol Çekirdekli Çavdar Ekmeği (Düşük Glisemik İndeksli)
1h 50min
Çavdarlı Yassı Ekmek
2h 10min
Keten Tohumlu ve Susamlı Pratik Ekmek
1h 35min
Tam Buğdaylı Pide
1h 35min
Pratik Buğday Ekmeği
40min
Baget ekmek
3h 45min
Pratik Tam Buğdaylı Tost Ekmeği
1h 20min
Karabuğdaylı Ekmek
2h 30min
Portekiz Ekmeği (Pão de água)
2h 50min
Peynirli Poğaça
1h 30min
Yoğurtlu Ekmek
3h
Ay Çekirdekli Tam Buğday Ekmeği
5h